• Slider agència

Agència

Som una agència de publicitat
independent, multidisciplinària i creativa.
I quelcom més.

La nostra estructura ens permet ser més àgils, més flexibles i ajustar els recursos a la mida de cada projecte, a més de tenir un tracte molt més directe i un millor coneixement de la teva marca i del teu projecte per part de tot l'equip.


Ens impliquem tant amb els nostres clients,
que molts han arribat a pensar
que només treballem per a ells.

Diuen que som com la seva agència in-house. No només ens impliquem amb els seus projectes, sinó també amb el seu negoci, amb els seus objectius, amb els seus timings, amb el seu dia a dia, amb els petit detalls. Com si fos nostre. No entenem una altra manera de fer equip.


Com a experts en màrqueting directe,
fem les marques més properes a les persones
i apropem a les persones a les marques.

Creiem que quant més personalitzada és la comunicació, major és l’atracció, la satisfacció i la seva fidelitat del client vers la marca. Els nostres resultats de màrqueting directe han impulsat a molts dels nostres clients a seguir confiant-nos aquest servei després de més de 10 anys.


Deixa’ns demostrar-te cóm treballem junts.
En què podem ajudar-te?

Serveis Demana’ns un projecte sense compromísEsperem que aviat tinguem l'oportunitat de col·laborar amb tu en algun projecte i puguis comprovar que aquestes línies no són només paraules. Tot és conèixer-nos...

Fem un cafè?