• Slider agència

Agència

Som una agència de publicitat
independent, multidisciplinària, creativa.
I quelcom més.

La nostra estructura oberta, sense departaments, ens permet ser més àgils, més flexibles i ajustar els recursos a la mida de cada projecte, a més de tenir un tracte molt més directe i un millor coneixement de la teva marca i del teu projecte per part de tot l'equip.


Ens impliquem tant amb els nostres clients,
que alguns han arribat a pensar
que només treballem per a ells.

Diuen que som com la seva agència in-house. No només ens impliquem en els seus projectes, sinó també en els seus objectius, en els seus timings, en el seu dia a dia, en els petits detalls. Aportem idees, solucions, talent i il·lusió a tots els treballs sense importar si són grans o petits. No entenem una altra manera de fer equip.


Com a experts en màrqueting directe,
fem les marques més properes a les persones
i apropem les persones a les marques.

Creiem que com més personalitzada és la comunicació, major és la satisfacció i la fidelitat del client respecte a la marca. Per això, apliquem tot el que hem après en els nostres més de 25 anys d’experiència en màrqueting directe i publicitat a tots els projectes per ajudar a construir marques més properes i atractives per al client.


Però el que ens fa sentir més feliços i orgullosos és seguir comptant amb la confiança de molts dels nostres clients, des del primer dia i fins avui.

Gràcies!


I a tu, en què et podem ajudar?

Serveis Demana'ns un projecte sense compromís