Clients

MoraBanc
Pepsico
Saba
Ajuntament de BCN
Tibidabo
Park Güell
B:SM
Mercat de les Flors
Widex
Diputació Barcelona
Generalitat de Catalunya
Palau Güell
Ajuntament de Mataró
Matrix
CMT
Areafar
Oi2 Centros Auditivos
Gaes
Zurich
La Caixa
Atiram Hotels
Óvtimo
Revlon
Montibello
Intercosmo
Oxfam Intermón
Fundación Franz Weber
SBC
Tandem Social
Fundació Hàbitat 3
Finan3
Arrèlia
Ferromolins


Creativitat, talent, assertivitat i paciència són alguns dels valors que destacaria de l’equip d’RDC. Ara tenim un nou logo i una nova web a l’alçada del nostre software.


Carles Fort

Matrix

Des dels inicis de la nostra empresa hem apostat per col·laborar amb RDC i els resultats han superat les nostres expectatives. RDC està formada per un equip compromès, flexible i que sempre s'implica molt en els projectes en els quals participa, vivint-los com si fossin propis. Ofereixen una feina d'alta qualitat, trobant solucions creatives que sempre s'ajusten a les nostres necessitats. Si hagués de definir RDC en dues paraules seria: capacitat resolutiva!


Sergi Rufat

Tandem Social

RDC és més que una agencia de publicitat. Tenen una virtut que la majoria de proveïdors no tenen: no cal estar darrere d’ells perquè les coses es facin quan toca. Sempre intenten estar informats de tot el que pot afectar una feina, advertint d’aspectes que se’ns poden escapar i que són importants. Actuen com a assessors i això s’agraeix moltíssim, capten fàcilment el missatge del client i ofereixen un servei integral que dóna molta seguretat. I el més important: les persones. Són fantàstiques en l’àmbit personal i això fa que sigui un autèntic plaer treballar amb elles.


Sònia Miguel

B:SM

Si us decidiu a treballar amb RDC, per davant de tot us trobareu amb un gran equip humà. Persones amb una gran capacitat de treball, entregades a la seva professió i amb un entusiasme desbordant que mai descansen en el refugi de les clàssiques excuses que abunden en el món de la publicitat. També trobareu allò que més manca: la recerca continuada de la satisfacció del client. Si tasteu el seu menú, no en voldreu un altre. 3 estrelles Michelin.


Carles Sasplugas

MoraBanc

Per la creativitat, per la rapidesa i professionalitat en la resposta, pel tracte magnífic, pel gran petit equip d’RDC. En resum, treballar amb RDC et facilita la feina i tot surt rodó.


Mireia Maestre Cortadella

MoraBanc

Quan decideixes treballar amb una agència valores que tingui un alt nivell de professionalitat, que sigui creativa i eficient, però sobretot que sigui allà quan la necessites i que tingui un gran equip humà. Al llarg dels anys, RDC m’ha demostrat que vam prendre una decisió encertada en triar-los com a agència. I d’això fa ja més de 12 anys.


Gemma Rodríguez

Gaes

El servei de RDC és excel·lent: comprenen les necessitats dels clients, ofereixen solucions creatives i donen confiança i tranquil·litat. He treballat sempre molt a gust amb ells!


Mònica López

GAES